Креирај листа од точки Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Comments

Изберете множество од клетки во табеларниот приказ така што селектираните клетки формираат парови низ редовите или колоните. Потоа, кликнете на алатката за да отворите дијалог за именување, модифицирање и создавање на листа од точки од селектираните ќелии.


© 2022 International GeoGebra Institute