Анализа на Повеќекратни Променливи Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Comments

Одбери две или повеќе колони на податоци во табеларниот приказ, потоа кликнете на оваа алатка за да се отвори прозорец со дијалог кој создава графикони и пресметува статистика од податоци.
Опции
Повлечете и Пуштете


© 2022 International GeoGebra Institute