Креирај Табела Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Comments

Изберете множество од клетки во табеларниот приказ. Потоа, кликнете на алатката за да отворите дијалог за именување, модифицирање и создавање на табела. ( Табелата е создадени како текст во Графички поглед)


© 2022 International GeoGebra Institute