AлаткиЗаАкциониОбјекти

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај

Овие алатки ќе ви овозможи да се создаде Акциони Објекти. Тие по правило се групирани под Tool Slider.gif икона (втора од десно) во Лента со алатки. Во моментов постојат четири акциони објект алатки:

© 2022 International GeoGebra Institute