CAS Алатки

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

CAS aлатки се достапни само на CAS Поглед. По правило тие се наоѓаат во CAS поглед - лента за алатки, каде секоја алатка се наоѓа одделно, освен Интеграл Алатка, која е во иста лента за алатки со Деривати Алатка.

© 2022 International GeoGebra Institute