Креирај ИскршенаЛинија Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Изберете множество на табела од клетки каде што избраните клетки формираат парови во редови или колони. Потоа, кликнете на копчето на алатката за да отворите дијалог за именување, менување и создавање на искршена линија.
© 2021 International GeoGebra Institute