Алатки за конусен пресек

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Конусен пресек Алатки се стандардно групирани Tool Ellipse.gif иконата (шестата од десно) во Лента со алатки.

Во моментов постојат четири алатки за конусен пресек :

© 2021 International GeoGebra Institute