ХистограмДесен Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ХистограмДесен[ <листа од гранични вредности>, <листа на висини> ]
Исто како Хистограм Наредба [Б, В]
ХистограмДесен[ <листа од гранични вредности>, <листа на податоци>, <>, <> ]
Исто како Хистограм Наредба [Б, В]
ХистограмДесен[ <листа од гранични вредности>, <листа на необработени податоци> ,<Булова густина>, <фактор на скаларна густина>]
Исто како Хистограм Наредба [Кумулативни, Б, Д, користење Густина, f , освен ако податокoт е еднаков на правата граница на класата, таа се вбројува во оваа класа, а не во следната.
© 2021 International GeoGebra Institute