СтолбестДијаграм Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
СтолбестДијаграм[ <листа податоци>, <листа фреквенции> ]
СтолбестДијаграм[ <листа податоци>, <листа фреквенции>, <ширина на столб> ]
СтолбестДијаграм[ <листа на необработени податоци>, <ширина на столб> ]
СтолбестДијаграм[ <почетна вредност>, <крајна вредност>, <листа на висини> ]
СтолбестДијаграм[ <почетна вредност>, <крајна вредност>, <израз>, <променлива>, <од број>, <до број> ]
СтолбестДијаграм[ <почетна вредност>, <крајна вредност>, <израз>, <променлива>, <од број>, <до број>, <чекор> ]
© 2021 International GeoGebra Institute