Замена Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Оваа алатка може да се користи само во CAS Поглед .

Внесете го изразот и изберете ја алатката. Оваа отвора дијалог-прозорец, каде можете да одредите, кој израз сакате да се замени.
© 2022 International GeoGebra Institute