Задржи Влез Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Оваа алатка може да се користи само во CAS Поглед.

Ако сакате вашиот внесен израз да не се менува на било кој начин, изберете ја алатката пред да внесете.
© 2022 International GeoGebra Institute