Прикажи / сокриј објект Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Изберете го објектот што сакате да се прикажи или скрие по активирањето на оваа алатка. Потоа, заменете ја со друга алатка со цел да се применуваат промените на видливост на овој објект.
Забелешка: Кога ќе ја активирате оваа алатка, сите објекти кои треба да бидат скриени се прикажани во Графички поглед истакнати. На овој начин, можете лесно да ги прикажете скриените објекти повторно со нивно деселектирање пред заменување со друга алатка.
© 2021 International GeoGebra Institute