Елемент Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Елемент[ <листа>, <број-позиција на елементот> ]


CAS Поглед

Елемент[ <листа>, <број-позиција на елементот> ]
Елемент[ <Матрица>, <Ред>, <Колона> ]
© 2021 International GeoGebra Institute