Додади Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Додади[ <листа>, <објект> ]
Пример: Додади[{1, 2, 3}, 4] ја креира листата {1, 2, 3, 4}.
Додади[ <објект>, <листа> ]
Пример: Додади[4, {1, 2, 3}] ја креира листата {4, 1, 2, 3}.
© 2021 International GeoGebra Institute