Вметни Поле со Текст Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници

Кликнете на Графички поглед за да вметните поле со текст. Во појавувачкиот дијалог прозорец може да се постави наслов и Линкуван Објект.

© 2022 International GeoGebra Institute