Текст Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Текст[ <објект> ]
Текст[ <објект>, <логичка замена на променливи> ]
Текст[ <објект>, <точка> ]
Текст[ <објект>, <точка>, <логичка замена на променливи> ]
© 2021 International GeoGebra Institute