РотирајТекст Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
РотирајТекст[ <Текст>, <Агол> ]
Се дава текст ротиран за даден агол. LaTeX се користи за рендерирање на резултатот.
© 2021 International GeoGebra Institute