ВороноевДијаграм Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ВороноевДијаграм[ <листа на точки> ]
Исцртува [Voronoi diagram] за дадената листа на точки. Креираниот објект е геометриска положба, така да е помошен објект.
© 2021 International GeoGebra Institute