Ќелија Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Ќелија[ <Колона>, <Ред> ]
Се враќа копија од ќелија со дадена колона и ред.
Пример: Ќелија[2,1] Со решение B1.
Забелешка: По правило ќелиите во табелата се помошни и во таков случај оваа команда враќа помошни објекти,.
Забелешка: Мора да сте сигурни дека ќелиите се однесуваат на конструиран протокот од оваа команда
© 2022 International GeoGebra Institute