Запиши во табела Алатка

Од GeoGebra Manual
Преработка од 13:11, 17 март 2012; направена од TFB (разговор | придонеси)
(разл) ← Претходна преработка | Последна преработка (разл) | Следна преработка → (разл)
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Оваа алатка ви овозможува да поместувате објект и да снимите низа за неговите вредности во Табеларен приказ. Оваа алатка работи за броеви, точки и вектори.
Забелешка: Геогебра ќе ги користи првите две празни колони од Табеларен приказ за да ги сними вредностите на избраните објекти.
© 2022 International GeoGebra Institute