Két változós regresszió analízis eszköz

Innen: GeoGebra Manual
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gabriela Ferenczy (vitalap | szerkesztései) 2014. augusztus 20., 16:42-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Accessories dictionary.png
Ez az oldal a hivatalos használati útmutató nyomtható és PDF-be menthető része. A felépítése miatt az egyszerű felhasználók ezt nem szerkeszthetik. Ha bármilyen hibát találna, kérjük, jelezze felénk.Ugrás a felhasználók által szerkeszthető változathoz.
Válasszon ki a táblázatkezelő nézetben két összetartozó oszlopot (számpárokat), majd aktiválja az eszközt. Megnyílik egy párbeszédablak, amely a számpárokra vonatkozó különböző grafikonokat és statisztikai kiértékeléseket mutat.
Összesen négy különböző cella létezik a megnyíló ablakban: Satisztikacella, adatcella és két grafikoncella. Az adatcella és a második grafikoncella az ablak megnyitásánál nem láthatóak. A Beállításoknál ez megváltoztatható.
A párbeszédablakban a kiválasztott adatok ponthalmazként jelennek meg. A grafikon alatt lévő lenyíló menüben két regressziós típus közül választhat. Ha ezt kiválasztotta, úgy a regressziós görbe megrajzolásra kerül és megjelenik annak egyenlete.
© 2021 International GeoGebra Institute