Comments:ПополниРед Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
ПополниРед[ <Ред>, <Листа> ]
Креира вредности од листата L на првата ќелија на редот даден од страна на број. Резултира ќелии со слободни објекти (т.е. на листата на независни L).


© 2021 International GeoGebra Institute