Comments:Креирај Табела Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај

Изберете множество од клетки во табеларниот приказ. Потоа, кликнете на алатката за да отворите дијалог за именување, модифицирање и создавање на табела. ( Табелата е создадени како текст во Графички поглед)


© 2022 International GeoGebra Institute