Comments:ГеометрискиСредина Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
ГеометрискиСредина[ <Листа на Броеви> ]
Ја враќа геометриската средина од листа на броеви.


© 2022 International GeoGebra Institute