Шестар Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Избери отсечка или две точки за да се одреди радиусот. Потоа, избери точка за центарот на новата кружница (види и Кружница наредба).
© 2021 International GeoGebra Institute