ЧекорнаКонструкција Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ЧекорнаКонструкција[]
ЧекорнаКонструкција[ <објект> ]

Comments

ЧекорнаКонструкција[]
Ја враќа на тековната конструкција за даден објект како број..
ЧекорнаКонструкција[ <објект> ]
Се враќа конструкција за даден објект како број.


© 2022 International GeoGebra Institute