Централна симетрија - огледало Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Изберете го објектот што сакате да се рефлектира. Потоа, кликнете на точка за да се определи на огледалото / точката на рефлексија (види и Огледало наредба).
© 2022 International GeoGebra Institute