СтандардноОтстапувањеY Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Стандардно отстапувањеY[ <Листа на точки> ]
Враќа Стандардно отстапување на y-координатите на точките од дадена листа.
© 2022 International GeoGebra Institute