СпороИсцртување Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
СпороИсцртување[ <Функција> ]
Го дава анимираниот график на дадена функција: функцијата се црта од лево кон десно. Анимацијата е контролирана од страна на Лизгач Алатка, кој исто е создадена од оваа команда.
© 2022 International GeoGebra Institute