ПуштиЗвук Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ПуштиЗвук[ <Забелешка>, <Времетраење>, <Должина> ]
ПуштиЗвук[ <Забележана серија>, <Инструмент> ]
ПуштиЗвук[ <Фајл> ]
© 2022 International GeoGebra Institute