Прво Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Прво[ <листа> ]
Прво[ <листа>, <број на елементи> ]
Прво[ <текст> ]
Прво[ <текст>, <број на елементи> ]
Прво[ <геометриска положба>, <број на елементи> ]


CAS Поглед

Прво[ <листа> ]
Прво[ <листа>, <број на елементи> ]
© 2021 International GeoGebra Institute