ПополниКолона Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ПополниКолона[ <Колона>, <Листа> ]
Пополнува вредности од листата L на првата ќелија на колоната дадени од страна на број (1 за A, 2 за B, итн.) Резултира ќелија со слободни објекти (т.е. на листата на независни L).
© 2021 International GeoGebra Institute