Осна симетрија - огледало Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Изберете го објектот што сакате да се одразува. Потоа, кликнете на правата за да се одреди огледало/права на одразување (види и Огледало наредба).
© 2022 International GeoGebra Institute