ОскаМеркаY Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ОскаМеркаY[]
Ја дава тековната ширина за y-оската.
Забелешка: Заедно со Ќош Наредба и Низа Наредба, the ОскаМеркаX и ОскаМеркаY наредбите овозможуваат да се креираат сопствени оски.
Забелешка: Види и
© 2021 International GeoGebra Institute