НеправиленМногуаголник Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
НеправиленМногуаголник[ <Слободна Точка>, ..., <Слободна Точка> ]
Го дава полигонот, чија форма не може да се промени. Овој полигон може да добие измена со влечење на првото теме и ротирање кое е добиено со влечење на второто теме.
© 2021 International GeoGebra Institute