Линеарна Апроксимација Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Создадете линеарна апроксимација за збир од точки, избрано како што следува (види и ЛинеарнаАпроксимација наредба):

Comments

© 2022 International GeoGebra Institute