Комплексен Број Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Кликнете во Графички поглед со цел да се создаде нов комплексен број. Вредноста на комплексен број точка е фиксна кога копчето на глушецот е ослободено.
© 2021 International GeoGebra Institute