Име Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Име[ <објект> ]
Дава име на некој објект како текст во График Наредби.
Забелешка: Оваа команда работи правилно само во динамични текст за објекти (т.ш. тие работат по предмети со преименувања). На Име команда е спротивно на Објект Наредба.
© 2022 International GeoGebra Institute