Извод Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Извод[ <функција> ]
Извод[ <функција>, <број> ]
Извод[ <крива> ]
Извод[ <крива>, <број> ]


CAS Поглед

Извод[ <израз> ]
Извод[ <израз>, <променлива> ]
Извод[ <израз>, <променлива>, <број> ]
© 2021 International GeoGebra Institute