Елипса Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Изберете два фокуси на елипса. Потоа, да се одреди третата точка што лежи на елипсата (види и Елипса наредба ).
© 2022 International GeoGebra Institute