ГрафичкиПрозорец Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
ГрафичкиПрозорец[ <x>, <y> ]
Го поместува графичкиот поглед за x пиксели налево и за y пиксели нагоре.
© 2022 International GeoGebra Institute