Главна страна

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај


Добредојдовте на Геогебра Вики!
Овде ќе најдете информации за користење на Геогебра и можете да додавете свои идеи! Читајте го Оддел за помош за да видете како да започнувате.

Accessories dictionary.png

Прирачник на Геогебра

Во Прирачникот на Геогебра се опишани сите Наредби и Алатки на софтверот. Потоа, сами можете да додадете свои примери и идеи на сите страници.

File-Forum.png

Форум

Посетете го нашиот Геогебра Форум за да поставете прашања или сугестии.

 
Accessories text editor.png

Упатства

Страница за туторијали содржи чекор-по-чекор туторијали за конкретни теми како за почетници така за поискусни корисници на Геогебра.

Organizer.png

Случки

Проверете ја нашата Мапа на Геогебра Случки доколку сакате да учествувате во некоја работилница или презентација на Геогебра.

 


© 2020 International GeoGebra Institute