Вектор од точка Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници


Селектирај ја точката A и векторот v за да ја креираш новата точка B = A + v како и вектор од A до B (види исто така Вектор Наредба).
© 2021 International GeoGebra Institute