Бришење на објект Алатка

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници


Кликни на објектот кој сакаш да го избришеш (види исто така Бришење команда).

Забелешка: Вие можете д а користите копчето Menu Undo.png Мени за Уредување ако случајно сте избришале погрешен објект.
© 2021 International GeoGebra Institute