Асимптота Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Асимптота[ <Хипербола> ]
Ги определува двете асимптоти на хиперболата.
Асимптота[ <Функција> ]
Ги определува асимптотите на функцијата.
Асимптота[ <Имплицитна крива> ]
Формира листа од асимптотите на имплицитната крива.
© 2022 International GeoGebra Institute