АжурирајКонструкција Наредба

Од GeoGebra Manual
Прејди на: содржини, барај
Accessories dictionary.png
Оваа страница е дел од официјалниот прирачник за принтање и pdf. Од структурски причини обични корисници не можат да ја изменат оваа страница. Ако сте пронашле некои грешки ве молиме конаткирајте не.Оди до веризја која може да биде изменета од корисници
Ажурирај констукција[]

Сите објекти или случајни броеви се регенерираат F9 или Ctrl + R.

Ако сакате да се рефрешира (освежи) даден поглед (т.е да се острани traces од ГрафичкиПрозорец Наредба) може да се користи Зумирај Наредба наместо тоа, е исто како Ctrl + F .

© 2022 International GeoGebra Institute